Присоединиться

Овочі на багатті

Інгредієнти:

кабачок, баклажан, болгарський перець, помідор, кукурудза в качанах, спаржева квасоля, печериці, цибуля, часник, лимонний сік, оливкова олія, соєвий соус, спеції (чорний мелений перець, духмяний перець, коріандр, паприка), сіль.

Овочі на грилі - приготування:

Щоб овочі на багатті вийшли особливо смачними, вибирай найбільш свіжі і молоденькі плоди - з м'якою шкіркою і нетвердим насінням. Всі овочі гарненько помий і почисти. Цибулю поріж великими кільцями. Болгарський перець поріж смужками на 4-5 частин. Баклажан і кабачок поріж кружечками приблизно по 1 см. Помідори поріж часточками. Кукурудзу поріж широкими кружками. Подрібни часник. Розклади всі підготовлені овочі на грати і відправляй на вогнище, точніше - на гаряче вугілля. Обсмажуй овочі на багатті приблизно по 3-5 хвилини з кожного боку до готовності. Більш ніжні і м'які овочі будуть готові раніше, інші потримай трохи довше. Гарячі овочі посип часником, щоб вони просочилися часниковим ароматом. Приготуй заправку для овочів. Для цього лимонний сік змішай із соєвим соусом, спеціями, сіллю і заправ оливковою олією. Теплі овочі залий заправкою, акуратно перемішай і залиш, щоб вони трохи охолонули і просочилися.

2f7d4b0cb74e4392bb5ccca319511e7e_63gtwGpzfYk.jpg